Monday, November 12, 2012

style niqab

tadi time online facebook fyza ternampak 1 profile muslimah ni..
>>>  ammar wajidah <<<
ukhti ni berniqab. so fyza usha la. fyza pantang tengok muslimah berniqab or berpurdah. hehe..
bermacam-macam pakaian muslimah dia jual. tapi, jual online je la..
ada jubah, niqab, purdah, tudung labuh..
bermacam-macam jenis purdah dia ada jual.. antaranya..
 ni niqab yang bercantum sekali dengan selendang :) so, automatic kalau pakai belakang jadi labuh :)

 ni pulak niqab yaman. sama jugak macam niqab kat atas tu, tapi mungkin la jenis kain and corak dia lain..

 siapa yang taknak niqab kat atas ni pun takpe, boleh jugak pakai niqab arab ni. boleh tempah dekat ukhti tu. harga rm10 je. tak termasuk pos.. nak warna apa pun boleh tempah.. fyza teringin nak pakai purdah yang macam ni. tutup dahi and nampak mata sahaja..

 ada jugak style niqab arab yang just guna tali. means ikat dekat belakang je la..

 yang ni pulak purdah biasa. yang ni fyza dah ada. just guna getah.. :) simple :)

so, if ada siapa-siapa nak tempah niqab ni semua, boleh la berhubung dengan ukhti yang jual ni.. link'y fyza dah letak dekat atas.. AMMAR WAJIDAH yang berwarna merah tu. boleh click situ je..

2 comments:

  1. Replies
    1. takde respon ke? mungkin akak tu bz kot.. nnty fyza try tanyakan erk,,,

      Delete