Wednesday, November 13, 2013

Kenangan Kita Bersama Di Melaka . .

assalamualaikum sahabat-sahabat yang fyza hormati sekalian . . :)
sihat ? dah lama fyza tak update blog ni kan . . yolah, busy la . hehe .. ceh !

act , dah lama tau nak update and share pasal fyza dengan kawan-kawan kat Melaka . Kami ade Kem Seminar untuk STPM sebenarnya . . tapi, dari kem tu la kami mengeratkan lagi ukhwah kami yang telah terbina sejak tahun lepas lagi . insyaallah .
alhamdulillah setakat ni , ukhwah kami masih dalam zon selamat , aman dan damai . dan di harapkan akan berterusan la sampai ke akhir hayat . . tak kesah la dia duduk asrama ke tak , kami berlainan kelas , ukhwah kami tetap MANTAP BEB !

together R4BIA !! ^^, with Ustaz Zainaphi - Ustaz Bahasa Arab STPM Maahad Hamidiah , Kajang .

actually, fyza tak tahu nak taip pe lagi . haha ! sebab ketandusan idea . kalau nak ikut memang banyak sangat story kat kem ni . tapi memandangkan fyza share pon lambat, mood excited nak share tuh pon kureng sikit la . .

so, just gambar je la fyza dapat letak sebagai pemberitahuan ape aktiviti kami semasa di sana . . check it out !
doing presentation Syariah .. fyza fifah + aty nadia bergabung ! melethop !

kami berpeluang melepaskan anak penyu ni ke laut . . tapi malangnya , fyza tak dapat nak lepaskan dia sebab , satu penyu RM1 . time tu pulak fyza tak bawak duit . yela, tengah main dekat pandai buat ape nak bawak duit kan . so sad u know !
Pesanan untuk Penyu-2 sekalian :
# Jaga lah diri kalian baik-baik ye ..
# kalau ada ternampak jaring, jangan pergi dekat situ ! itu hanya perangkap !
# Jangan lupa balik Melaka ..
# Membiak banyak-banyak tau  ! banyakkan generasi korang .... !!!
our lovely teachers ... ustazah latipah , cikgu afza , cikgu marina . . thanks for y'all support to all your students .. :) kamsahamnida !

culture night la ni orang putih kabo .. hehe . . but, this is IBK's girls generation ! hot gitu tau ! :D

culture night presentation from upper 6 boys generation .. IBK+IBH = ustaz zainaphi :)

 time for girls IBH+IBK :)

ni dia kami punya boys generation !

best moment with lower and upper 6 MAHISS 2013

culture night princesses IBH - cup song !

banyak lagi sebenarnya aktiviti kami dekat sana . . tp, tu je la yang fyza dapat kongsikan . . nak kongsi banyak-banyak karang bahaya pulaks . hehe . . so,,, fyza NEVER EVER FORGET memories kita bersama . . salam ukwah fillah sahabah semua ! sayang y'all . . #MUCHLOVE

No comments:

Post a Comment