Monday, December 3, 2012

love for SAL

assalamualaikum.. sobahan nur readers :)

hari ni,,,, isnin, fyza maybe busy.. kena pergi hantar acik ke kllinik coz nak amik ubat dia..
then nak kemas-kemas rumah.. siapkan makan tengahari atok..
pastu balik kampung.. hantar acik..
so, ni first time tau fyza kena drive balik kampung sendiri.. harap-harap fyza still ingat jalan nak balik kampung.. huhu.. almaklum la, balik bukan selalu pun. raya pun sekali sekala je..

ha! back to the topic..
semalam, kerja fyza transfer gambar yang ada dalam phone ayah ke laptop..
tengah-tengah transfer tu, fyza terjumpa 1 gambar yang fyza suka sangat sebab benda tu hasil dari tangan fyza sendiri...
nak tahu.....?

 taraaaaaa!!!

kenapa SAL?
haa,, actually, fyza tujukan gambar ni untuk kawan fyza, sheikh ahmad lutfi.. ala, kawan yang fyza story hari tu la dalam entry he is 'boy' .
ada la jugak niat if satu hari nanti kalau jumpa dia, fyza nak bagi benda ni dekat dia. tapi.....

tapi yang sedihnya..... benda ni dah hilang bersama-sama button batch fyza...
di manakah dikau berada? dah lama ku menunggumu pulang ke pangkuanku :(

yang wat fyza rasa happy kan... bila lutfi bagitahu fyza yang dy wat gambar ni as wallpaper fon dia. hehe! sukesukesuke *gediks pulok!*
dia buat wallpaper sejak fyza bagi dia gambar ni lagi tau. hehe..
then dia kata gamabr ni penuh makna.. fyza sendiri tau tahu ape makna yang dia maksudkan. hehe.. semua jawapan ada pada dia.. fyza teringin jugak nak tahu jawapannya apa.....

2 comments:

  1. Replies
    1. tak payah la.. fyza nak tunggu dia bagitau sendiri. hehe

      Delete